Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Kolinda Grabar Kitarović u zdravstvenim problemima: Otkrila zašto ne može u Njemačku navijati

Autor: I.G.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović poznata je kao strastvena navijačica, što smo mogli vidjeti na mnogim nastupima hrvatskih reprezentacija, posebno nogometne tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018., kada su osvojili srebro.

Kako piše N1, ona neće propustiti ni Europsko prvenstvo, ali će utakmicu protiv Španjolske pratiti iz Zagreba, iz udobnosti svog doma.

“Ne mogu si dopustiti strastveno navijanje, vjerojatno ću utakmicu gledati rikovana za kauč. Imam ozljedu koljena, zbog toga nisam išla na utakmicu. Za ostale dvoboje ćemo još vidjeti. Ali, svi smo na okupu pa ćemo doma napraviti feštu”, rekla je bivša predsjednica.

Kolinda je obukla bijelu bluzu, crvene hlače te broš u obliku tabletića s ispletenom šahovnicom.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Uvjerena u pobjedu

Bivša predsjednica je uvjerena u pobjedu Hrvatske i nada se europskoj medalji, koja je dosad uvijek izmaknula vatrenima, ali ipak napominje kako je teško predvidjeti rezultat.

“Siguna sam u pobjedu, na stadionu će biti domaćinska atmosfera. Svima im želim da se dobro provedu i proslave pobjedu”, kazala je Grabar-Kitarović.

Bijes je bio velik nakon početnog šoka, Hrvatska se više nije oporavila




“Uhvaćena” je na glavnom zagrebačkom trgu u pomno odabranom navijačkom kompletiću, koji stilski izgleda besprijekorno. Vidjelo se da je pazila na svaki detalj.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.