Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Iz Jaruna izvučeno beživotno tijelo: Navodno je riječ o muškarcu koji se nije vratio s plivanja

Autor: M.D.

U zagrebačkom jezeru Jarun pronađeno je tijelo muškarca. Oko 11:30 policija je ogradila prostor na Malom jezeru, a ronioci su se dali u potragu i izvlačenje tijela. Beživotno tijelo pronađeno je blizu obale.

“Ovdje su vatrogasci, hitna i policija. Tu su i ronioci. Sve je ograđeno”, javio je svjedok za 24sata. Iz PU zagrebačke su za Index poručili: “Ono što možemo reći u ovom trenutku jest da su u tijeku aktivnosti vezano za prijavljeni nestanak osobe”.

Navodno je riječ o 42-godišnjaku koji je sinoć zajedno sa svojim društvom otišao plivati nakon izlaska. Ušao je u jezero, ali se kasnije nije vratio. Nakon toga je prijavljen njegov nestanak. Tijekom dana bi, poručuju iz policije, trebalo biti poznato više informacija.

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Ranije pronađeno još jedno tijelo

Ovo je drugi pronalazak tijela u Zagrebu u kratkom razdoblju. U subotu ujutro su pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) u šumskom predjelu Susedgrada pronašli raspadnuto tijelo ženske osobe.

Pronađeno raspadnuto žensko tijelo na području Susedgrada

Očevidom nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na to da je smrt posljedica kaznenog djela. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu na daljnju obradu i identifikaciju, naveli su iz zagrebačke policije.




 




Autor:M.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.