Foto: Lucija Ocko / CROPIX

Ivana Kekin objavila imovinsku karticu, vidimo da Mile brutalno zarađuje: Cifra je vrtoglava

Autor: V.S

Nakon što se domaća javnost danima zabavljala s imovinskom karticom Domovinca Stephena Nikole Bartulice, došao je red i na provjeru bogatstva zastupnika iz oporbe. Posljednjih je dana svoje “blago” otkrila istaknuta zastupnica Možemo! Ivana Kekin, psihijatrica i supruga poznatog pjevača Mile Kekina, koji se također poželio okušati u politici, no nije imao sreće.

Kekin je i na ovim izborima osigurala svoje mjesto u saborskim klupama, a u njezinoj imovinskoj kartici je navedeno kako mjesečno zarađuje nešto više od tri i pol tisuće eura neto, a vidljivo je i kako zastupnica ima kredit od 175 tisuća eura koji je podigla u Privrednoj banci.

No, 40-godišnja ljevičarka zarađuje i van svog rada, točnije od iznajmljivanja nekretnine koja joj godišnje osigura ne tako malih 13.060,45 eura.


Foto: Darko Tomas / CROPIX

Mile dobro zarađuje i vozi Kadjar

Što se tiče nekretnina, u imovinskoj kartici je navela da je vlasnica stana od 77 metara kvadratnih na Črnomercu čija vrijednost se procjenjuje na 200 tisuća eura.

No to nije sve što obitelj Kekin posjeduje. Njezin suprug Mile vlasnik je vikendice u Istri koja se proteže na 412 metara kvadratnih, a vrijedi nešto više od 52 tisuće eura.

Što se tiče odabira automobila, pjevač vozi Renault Kadjar iz 2018. godine vrijedan 14 tisuća eura, a ono što je svima upalo u oko su njegovi poveći prihodi, točnije da na godišnjoj razini zarađuje 105.400,20 eura.

Taj novac zaradio je kao osnivač samostalne djelatnosti koja nosi njegovo ime, a ima i drugu tvrtku naziva “Gajba records”, u kojoj zastupnica Kekin ima 25 posto udjela. Ukupni prihodi “Gajbe” u 2023. godini iznosili su 14.767 eura, što je smanjenje od 94,81 posto u odnosu na prethodnu godinu.




Za kraj je navela kako na štednji ima 3527 eura te da je članica upravnog vijeća Klinike za psihijatriju Vrapče kao i Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba. Osim što je zastupnica u Saboru, ambiciozna Ivana je potpredsjednica Gradske Skupštine Grada Zagreba.

Impozantna imovina ustavnih sudaca: Šeparović ima četiri stana, Kušan štednju od 250.000 eura




Autor:V.S
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.