Foto: Domovinski pokret

‘Inati se, Slavonijo’ Pogledajte što je Domovinski pokret učinio za gospođu Anu

Autor: Dnevno.hr

Nakon olujnog nevremena koje je prošlog tjedna poharalo slavonska sela, članovi Domovinskog pokreta zasukali su rukave i bacili se na posao, kako bi pomogli Slavoncima sanirati štetu.

Gospođa Ana iz Cerne i njezina obitelj zahvalili su im na pomoći, a evo što su DP-ovci rekli o tome u svojoj objavi na Facebooku:

“Inati se, Slavonijo! Domovinski pokret pomaže Slavoncima stradalima u olujnom nevremenu. Nikad ne zaboravljamo svoj narod jer narod je taj zbog kojeg postojimo!

‘DP je uvijek tu za hrvatski narod’

Strahovite oluje koje su ovih dana poharale veći dio Hrvatske odnijele su ljudske živote i nanijele golemu materijalnu štetu, ali su također ostavile i gorak okus u ustima građana koji su u mnogim mjestima, osobito u Slavoniji, ostali prepušteni sami sebi, bez krova nad glavom, danima bez struje, i potpuno zaboravljeni od strane Plenkovićeve Vlade.

Država je zakazala, ali građani velikog srca nisu. Mnogi su pohrlili pomoći sugrađanima u nevolji i krenuli put ranjene Slavonije. Među prvima koji su se odazvali vapaju očajnih Slavonaca je i Domovinski pokret.

Predsjednik DP-a Ivan Penava, glavni tajnik DP-a Daniel Spajić, pomoćnik glavnog tajnika za članstvo i ustrojstvene oblike Josip Dabro, potpredsjednik DP-a Osijek Petar Kopunović Legetin i volonteri Domovinskog pokreta zasukali su rukave i svi zajedno, rame uz rame, popravljali oštećene krovove građanima u Otoku u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Članovi ogranka DP Cerna, predvođeni predsjednikom Milenkom Bilićem, okupili su se i pomogli svojim sumještanima sanirati nastalu štetu jer Vlada Andreja Plenkovića opet je zakazala i ostavila hrvatski narod!




DP je uvijek tu za hrvatski narod. U nevolji naši istaknuti članovi, ali i nebrojeni volonteri, ‘mali’ ljudi velikog srca, uvijek pokažu koliko vole Domovinu i svoje sugrađane. Nakon potresa među prvima smo izašli na teren i pomagali diljem Banovine te ostali tamo tjednima, noseći humanitarnu pomoć i pomažući gdje je trebalo. Sada isto činimo i za naše voljene Slavonce, a nastavit ćemo i dalje pomagati na terenu u saniranju nastalih šteta.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.