Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

I Plenkovića zahvatila nogometna groznica: Otkrio koja mu je najdraža navijačka pjesma

Autor: M.P.

Andrej Plenković boravi u Splitu gdje je dao izjavu za medije, rekao je da se nada da će novi ustavni suci biti izabrani do početka jesenske sjednice Sabora. Komentirao je i tvrdnje Stjepe Bartulice da je primio prijetnje. Premijer kaže, to je na policiji da ispita.

Nije mogao izbjeći ni pitanja oko Europskog nogometnog prvenstva. Rekao je da su u zdravi i u sjajnoj formi. “Vjerujem da je Dalić opet generirao sjajnu atmosferu. Svima bi nam bilo drago da se konačno ostvari veliki rezultat na Europskom prvenstvu. Otići ću u Njemačku, vidjet ćemo kad je to najprimjerenije, ovisno o ostalim obvezama”, otkrio je premijer.

“Moramo se nakon šest mjeseci kampanje posvetiti poslu, i to jako”, dodao je pa otkrio koja mu je najdraža navijačka pjesma. “To je Igraj moja Hrvatska”, kazao je.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Na prvu utakmicu Vatrenih Jandroković vodi sina i svitu ministara

Podsjetimo, ranije je objavljeno da na utakmicu između Hrvatske i Španjolske, koja je na rasporedu u subotu, odlazi cijela svita ministara predvođena predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem.  

Uz predsjednika Sabora, u izaslanstvu će biti i potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, potpredsjednik Vlade i ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić, ministar turizma i sporta Tonči Glavina, državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Tomislav Družak te predstojnik Ureda predsjednika Hrvatskoga sabora Tomislav Šimičević. Zajedno s predsjednikom Sabora bit će i njegov mlađi sin.

Ni Kolinda, ni Milanović: Iznenadit će vas koji će hrvatski političari uživo gledati Vatrene




 




Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.