Foto: Screenshot

Hrvatski taksist napao i vukao turista po cesti, gosti zatečeni dočekom: ‘Help me, help me’

Autor: V.S

S povratkom ljeta neizbježno dolazi i povratak tzv. “ljetnog ludila” pa se na parkiralištu Zračne luke Split dogodio omanji incident. Naime, kako doznaju lokalni mediji, malo prije 21 sat došlo je do buke i naguravanja.

Policija je dramu nazvala nešto formalnijim rječnikom pa vele da je “utvrđeno da se radi o 41-godišnjaku koji će biti prekršajno sankcioniran zbog sumnje da je počinio prekršaj iz čl.6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda”, tj. da je “muškarac na naročito drzak i nepristojan način narušavao javni red i mir”.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da je kaos pokrenuo vozač taksija kojemu je digao živce turist. Do prepirke je navodno došlo zato što je turist bez dopuštenja taksista naumio uzeti svoj kovčeg iz prtljažnika.

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

U raljama taksista

Kada je to vidio taksist, potpuno je izgubio živce i uhvatio turista za majicu, te ga počeo vući po cesti. Stranac koji baš i nije korpulentan nije se mogao osloboditi od taksista pa je na sav glas počeo zapomogati i tražiti pomoć ljudi koji su tamo prolazili.

Na kraju agonije ipak se oslobodio iz “ralja ljutita taksista” i uspio pobjeći vozača koji je na kraju prekršajno sankcioniran.

Snimku ljetne drame pogledajte na poveznici.

Turistkinja platila 50 eura za 1,4 km vožnje u Zagrebu, a taksist se brani: ‘Moja dobra volja’







Autor:V.S
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.