Foto: HAK

Totalni kaos na hrvatskim cestama, nesreće posvuda: Na Lučkom kolona od čak pet kilometara

Autor: F.F

U nedjelju oko podneva najgušći promet je kod Lučkog, posebno u smjeru Buzina prema moru. Na izlazu s autoceste A1 u Zagrebu također se stvaraju kolone, a promet se povremeno prekida kod Svetog Roka.

Ovo je prvi udarni vikend sezone, a nakon subotnjih prometnih nesreća i velikih gužvi, situacija nije puno bolja ni danas. Na cestama prema moru, ali i prema unutrašnjosti, zabilježene su velike gužve.

Prema podacima HAK-a, na autocesti A1 promet je pojačan u oba smjera. Između Perušića i čvora Otočac dogodila se nesreća u smjeru Zagreba, zbog čega se vozi u koloni uz zastoje, a promet je prekinut u tunelu Plasina.

Foto: HAK

Niz nesreća

Zbog nesreće na 220. kilometru autoceste, promet je također u prekidu u tunelu Sveti Rok prema Zagrebu, a kolona vozila između tunela Bristovac i Sveti Rok prema Zagrebu duga je oko 4 kilometra.

Foto: HAK

Na naplati Lučko kolona je duga čak 5 kilometara iz smjera Buzina prema moru, dok su na Lučkom i Demerju kolone duge oko kilometar na izlasku s autoceste.

Promet je povremeno usporen između čvorova Posedarje i Rovanjska te tunela Čelinka i Sveti Rok u smjeru Zagreba.

Pronađeno raspadnuto žensko tijelo na području Susedgrada




Zbog povećanog priljeva vozila na naplati Trakošćan na autocesti A2 stvorila se kolona duga oko 500 metara.

Kolone se također stvaraju prema Kaštelu i Plovaniji, duge oko 2 kilometra, dok je pred tunelom Učka u smjeru Rijeke kolona duga oko 1,5 kilometar.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.