PowerPoint prezentacija Tihomira Oreškovića

SDP-ovci u Saboru prepoznali OKULTIZAM? ‘Oreškoviću, zagovarate li vi novi svjetski poredak, masone i Illuminate’

Autor: R. M.

Od nasilnog uvođenja u EU, sastanaka s nizom bankara i prodaje nacionalnih resursa, usiljeno fotografiranje Vesne Pusić s Henryjem Kissingerom - SDP zadnji treba pričati o bankarima i Illuminatima

U čitavoj sili replika i izlaganja vezanih uz prezentaciju novog mandatara Vlade i premijera Tihomira Oreškovića, ponajviše se istaknulo prilično bizarno repliciranje Ingrid Antičević Marinović.

Kada o ‘desnici’ pričaju jugoslavenski nacionalisti

Da je ministar kulture Hasanbegović od prve sekunde trn u oku bivših vlastodržaca, udruga za civilno društvo, Zorana Pusića i svih ostalih koji su od njegovog proglašenja ‘na aparatima’, to je jasno. No da su SDP-ovci preko noći postali najgorljiviji ‘teoretičari zavjere’ (omiljena etiketa ‘mainstream’ politike), to se nismo nadali. Tako su se odlučili komentirati najnoviji trend diljem Europe gdje bivši visokopozicionirani farmaceuti ‘amerikaniziraju’ i ‘kanadiziraju’ europske sustave (poglavito zdravstveni) u skladu s odredbama superkontroverznog TTIP-a, translatlantskog trgovinskog sporazuma.

‘Od danas ste vi odgovorni za izabrane ministre. Kako ćete građanima objasniti ministra kulture, čovjeka koji kaže ‘antifašizam je floskula…’. Što bi rekao vaš poslodavac, izraelska tvrtka da mu predložite na rukovodećem mjestu takvog čovjeka??’ započela je s izlaganjem SDP-ova Ingrid Antičević Marinović, očito želeći istome zalijepiti etiketu ‘antisemita’ – koja je postala svojevrsni brend za sve one koji se usude kritizirati ‘balkansku ljevicu’ kao stvarnu ‘jugonacionalističku ekstremnu desnicu’, a antifašizam prozvati skutom za skrivanje okorjelih jugonostalgičara i komunista koji relativiziraju režimske zločine.

Ingrid postala paranoična, SDP zadnji treba pričati o ‘bankarima i NWO-u’

I onda, iz ničega – najneočekivaniji komentar u dosadašnjoj povijesti Sabora, i to iz usta istih onih koji su do jučer ‘ljubili cipele bankarima’. ‘Zar niste mogli odoljeti simbolici ove piramide koja nije obična piramide, ima sa strane dijelove, prekinuta je piramida kojoj samo fali oko. Simbol masona i iluminata. Ja vas pitam je li vi u transformaciji Hrvatske zagovarate novi svjetski poredak? Koje su vrijednosti koje ćete vi zastupati? Jer već vidim da ćemo imati najcrnju ideologiju…’ opalila je Ingrid i ostala živa. Jer su ona i njezina stranka posljednji koji bi trebali o tim stvarima pričati.

Od nasilnog uvođenja u EU, sastanaka s nizom bankara i prodaje nacionalnih resursa, usiljeno fotografiranje Vesne Pusić s Henryjem Kissingerom… Moglo bi se tako nabrajati u nedogled. No, da je simbol u prezentaciji piramida, je. Da piše da je to simbol ‘transformacije Hrvatske’, piše. Ali je sve ostalo u najmanjem slučaju preuveličana tvrdnja SDP-ove zastupnice koja očito simboliku prepoznaje tamo gdje joj odgovara. Ako već voli okultnu simboliku, nije joj uzgred preporučiti da nešto o tomu bi trebala i pročitati. Sve ostalo je apsurdno i ‘kmečanje’ izbornog luzera.




Autor:R. M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.