Photo: Patrik Macek/PIXSELL

NIJE LAKO BITI GLASNOGOVORNIK VLADE: Milić branio Plenkovića zbog promocije na Vegeti, poznati kolumnist mu brutalno spustio!

Autor: Matea Vidić

Nakon što je Martina Dalić postala predsjednica Uprave Podravke, u javnosti se opet pojavila fotografija iz biltena Podravke iz rujna 2019. godine kada je premijer Andrej Plenković posjetio ovog hrvatskog proizvođača.

Taj broj zanimljiv je jer prati posjet Plenkovića koji je tom prilikom darivan primjerkom “Vegete” s njegovim likom. Reciklirana vijest odlično se uklopila u trenutno stanje u državi pa se na društvenim mrežama ne prestaju pojavljivati različite inačice ovog djela. Svoju priliku iskoristio je i Zvonimir Despot, poznati kolumnist i poduzetnik.

“Nakon što je Podravka izbacila Vegetu sa Plenkovićevim likom, i drugi hrvatski proizvodi odlučili su se za taj marketinški potez”, napisao je objavivši fotografiju fotografiju Domaćice, Cedevite, Jamnice te Pipi s likom premijera Plenkovića.

No, čini se kako ovo djelo nije fasciniralo glasnogovornika Vlade, Marka Milića, koji je u svoj djelokrug rada od nedavno uključio i obranu premijera na društvenim mrežama.

“Da ste se malo raspitali znali bi da se ne radi o ni o kakvoj proizvodnji s likom Andreja Plenkovića nego o personaliziranoj Vegeti s printom raznih ljudi koja je bila dio promotivne kampanje povodom 60. obljetnice Vegete”, komentirao je Facebook objavu glasnogovornik Vlade.

Despot mu je kratko odgovorio kako bi na njegovom mjestu nakon ovog komentara dao otkaz na mjesto glasnogovornika Vlade, no ne samo da je Milić odgovorio njemu, nego se dotaknuo i drugih pratitelja Despota koji su objavu komentirali pa je ponovio da se ne radi o proizvodnji s likom premijera već o limitiranom izdanju. “Nemojte se nervirati odmah zato što se pojavio netko tko ne misli isto kao i vi. Samo sam vas uputio da proučite argumente prije nego što prenosite dalje netočne informacije”, napisao je Despotu pa je uslijedila daljnja rasprava.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.