Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Luksuz, moć i novac: Je li zbog ovog bizarnog razloga pukao brak Todorićevih?

Autor: Iva Međugorac

Kada se tek površno baci oko na brak Martine i Ante Todorića, zlobnici bi mogli zaključiti da je s posrnućem Agrokora pukla i njihova ljubav. No, u takvo što nije odveć lako povjerovati s obzirom na to da bivša Miss Hrvatske Antu Todorića ljubi punih 15 godina te da s njime ima troje djece. Kraj braka Martina i Ante Todorić ovih su dana i službeno potvrdili te su dogovorili skrbništvo nad djecom i sve to sporazumno na zagrebačkom Općinskom sudu. Martina je zahtjev za razvod braka podnijela na početku istrage koja se vodi, protiv njezina sada već bivšeg svekra Ivice Todorića. A iako se jedno vrijeme govorilo da je uzrok rastave zaštita imovine, Martina je te tvrdnje demantirala preko odvjetnika, a gradskim kuloarima proširila se priča kako ova bivša misica više nije mogla podnositi život u ”zlatnom kavezu”.

Inače, Ante i Martina upoznali su se kao srednjoškolci. Martina je odrastala u radničkoj obitelji, a prijatelji i poznanici iz te ere opisuju je kao pristojnu i radišnu djevojku, što je u svojim rijetkim javnim nastupima potvrdio i sam Ante. Dvojac je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a brak su sklopili 2002. godine na Gornjem gradu u crkvi sv. Katarine. Velika svadba održala se u hotelu Opera, a slike s nje procurile su na društvene mreže.

Nakon zaljubljivanja u Antu Todorića atraktivna Martina prorijedila je svoje javne nastupe, a i oni rijetki istupi uvijek su bili svedeni na priče o njezinom savršenom izgledu. Mnogi su primjećivali kako je Todorićeva snaha ljubiteljica Chanela, Cellinea i drugih skupocjenih brendova. A nezamijećena nije ostala niti rođendanska proslava koja se odvila u povijesnoj jezgri Dubrovnika 2009. godine, a za koju je Ante Todorić izdvojio skoro pola milijuna kuna. U restoranu Gil’s okupilo se 50-tak uzvanika, a obitelj Todorić platila im je smještaj u hotelu Excelsior.

Za Martinu Todorić moglo bi se reći da je ljubiteljica putovanja pa je tako s vremena na vrijeme znala skoknuti do Pariza. Ondje je jednom prigodom u prestižnoj pariškoj operi odgledala izvedbu „Trnoružice“. Zajedno s Ivom Majoli, bila je gošća Harper’s Bazaar partija u njujorškom hotelu „Plaza“, a o kakvom je tipu druženja riječ, dovoljno govori činjenica da su se ondje našle i dame poput Kim Kardashian i Paris Hilton. Dame su tom prigodom bile i na revijama na njujorškom Tjednu mode, ali i na Đokovićevom teniskom meču.

Gdje je i zašto uistinu pukla ljubav i želi li Martina predah od svih ovih luksuza, znaju samo ona i njezin sada već bivši suprug Ante.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.