Patrik Macek/PIXSELL

KAKAV NEPOTIZAM! Plenkovićev šurjak u Dubrovniku postao zamjenik pročelnika u odjelu gdje već postoji jedan zamjenik

Autor: dnevno.hr

Upravni odjel za izgradnju i upravljanje projektima Grada Dubrovnika imat će čak dva zamjenika pročelnika, što inače nije praksa.

Zamjenici će biti Irena Kričković Labaš i Ivan Maslać. Naime, inače SDP-ova Kričković Labaš bivša je pročelnica UO za promet, stanogradnju i razvojne projekte. Kako se odjel promjenom vlasti podijelio na UO za promet i UO za izgradnju i upravljanje projektima, na čelu potonjeg kao privremena pročelnica bila je Irena Kričković Labaš, a kako je svaki nekadašnji pročelnik utješnu nagradu dobio u vidu mjesta zamjenika, dobila ju je i Irena Kričković Labaš. No, od kud Ivan Maslać, inače brat supruge premijera Andreja Plenkovića u cijeloj priči? E, on je prvo bio zamjenik pročelnika u UO za promet, ne bi li kasnije prešao u UO za izgradnju i upravljanje projekima kao zamjenik privremene pročelnice Irene Kričković Labaš. Kako se očito radi o bitnom faktoru u Gradu Dubrovniku, tako je i on zaslužio mjesto zamjenika, navodi portal Dubrovnikpress.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.