HDZ-ov Habijan odgovorio Ilčiću na prozivke!

Autor: Tihana

"Da nam se sviđa kandidat HDZ-a mi bismo išli s njim", prozvao je Ilčić Habijana koji je potom poslao službeni odgovor na prozivke

HDZ.ov Damir Habijan kojeg je danas prozvao Ladislav Ilčić kratkim je priopćenjem odgovorio na prozivkeu kojima, između ostalog, navodi da ne živi demokršćanskim načinom života.

“Kandidat sam moderne europske stranke desnog centra i zalažem se za sve europske vrijednosti. Krajnje je vrijeme da Varaždin stavimo na prvo mjesto, da grad koji je godinama u mraku uključimo i vratimo život u njega. Varaždinke i Varaždinci su mi prioritet i zaslužuju bolje vođenje grada. Varaždin mora biti moderan europski grad, iznad podjela i ideologija. Ja želim voditi i živjeti u Varaždinu koji će napokon postati dio 21. stoljeća, a ne ga vraćati u ideološko vrijeme 15. st.” izjavio je Damir Habijan.

>>> PODNIO OSTAVKU: Ilčić ‘otkantao’ Stiera

>>> Stier prokomentirao Ilčićevu ostavku!

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.