Foto: Domovinski pokret

Domovinski pokret okrenuo sve u svoju korist, spominju i Thompsona: ‘Priznajemo, neprocjenjivo je’

Autor: M.D.

Proteklih tjedana svjedočili smo nebrojenom broju napada na našu stranku, na gotovo sve naše dužnosnike i kandidate s liste za Europski parlament stoga ovim putem želimo izraziti zahvalnost svim ”objektivnim” lijevim medijima koji su, nehotice, pružili našoj kampanji neprocjenjivu podršku i potpuno besplatnu reklamu, poručili su danas iz Domovinskog pokreta.

Zahvaljujući ogromnom trudu lijevih ”objektivnih” medija, kao i njihovoj želji da oskvrnu Domovinski pokret, naši plakati postavljeni diljem Hrvatske dospjeli su do još šire publike, a objavljeni spot gospodina Stephena Nikole Bartulice, našeg kandidata za Europarlament u kojem se izvodi pjesma Marka Perkovića Thompsona vidjela je gotovo čitava Hrvatska.

Priznajemo, neprocjenjivo je zadovoljstvo vidjeti lijeve portale kako puštaju Thompsonovu pjesmu i spot Domovinskog pokreta – potpuno besplatno! Ovaj čin samo nas je ojačao, naše društvene mreže zakrčene su porukama podrške ljudi i članova koji shvaćaju kako je ova prljava kampanja protiv DP-a odraz straha i nemoći pred politikama koje zastupa Domovinski pokret stoga se ovim putem ispričavamo svima kojima nismo stigli odgovoriti na predivne poruke podrške koje pristižu sa svih strana.

Foto: Domovinski pokret

“Dokazat ćemo kako su svi napadi na Domovinski pokret bili potpuno neutemeljeni, a naš rezultat na Europarlamentarnim izborima 9. lipnja 2024. godine bit će najbolji dokaz toga. Izađimo svi na izbore, zaokružimo Domovinski pokret i utišajmo sve zloguke proroke koji predviđaju našu propast. Domovinski pokret nikad nije bio jači i nastavit će tendenciju rasta! Hvala svima na podršci i vidimo se na izborima”, poručili su iz DP-a.

Autor:M.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.