Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Hrvat osvojio bogatstvo na lutriji: Otkrio tajnu uspjeha i na što planira potrošiti novac

Autor: Z.S.

Na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije prošli je tjedan stigao sretni dobitnik koji je osvojio Jackpot u igri Joker, u iznosu od 185.245,86 eura. Kako je rekao, loto igre su mu već dvadeset godina omiljena zanimacija. Zbog toga ne propušta uplatiti po jednu kombinaciju Lota 7 i Eurojackpota.

Istaknuo je kako za svoje omiljene lutrijske igre ima i stalne brojeve. Sretni datumi koji obilježavaju lijepe trenutke u njegovom životu čine kombinacije koje svakog puta odigra.

Isti brojevi

“Uvijek igram iste brojeve, pa zato kad otvorim rezultate na mobitelu, odmah znam imam li koji broj pogođen”, kazao je, i dodao kako ga je Joker broj iznenadio.

“Došao sam na prodajno mjesto, kao i obično, ponoviti svoj Eurojackpot listić. Tad mi je šinjorina rekla da sam osvojio, i to da sam puno osvojio, te da moram u posjetu k vama, u Zagreb“, našalio se dobitnik.

OSTALA BEZ MAJKE PA DOBILA NA LOTU! Nevjerojatna životna priča kandidatkinje iz showa ‘Ljubav je na selu’!

Iako ga je ovaj dobitak iznenadio, oduvijek je imao nadu da će nešto osvojiti.




“Treba igrati, jer tko ne igra nema se čemu nadati”, poručio je i dodao kako za sada nema planove kako će svoj dobitak iskoristiti jer, kako kaže, sve u životu bitno već ima.

Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

“Zdravlje i obitelj su za mene prava sreća, a ovaj dobitak će poslužiti da si priuštim neke sitne gušte”, poručio je.




Autor:Z.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.