Foto: Screenshot / RTL

Grozni prizori u Zagori: Dalekovod se srušio na krave, umrle su

Autor: I.G.

Danas se u Zagori dogodila nesreća u kojoj su stradale krave. Životinje su pasle na livadi u Obrovcu Sinjskom kada je na njih pao dalekovod, uzrokujući njihov smrtni strujni udar, izvještava RTL.

Vlasnik krava Nikša Čačija izrazio je ogorčenje zbog neodržavanja dotrajalih električnih stupova. Ističe da je jedva uspio spasiti ostale krave jer je struja ostala uključena još dva sata nakon nesreće.

Foto: Screenshot / RTL

‘Ne smijem ići pod vod jer će ubiti i mene’

“One su dolazile, a ja ne smijem ići pod vod jer će ubiti i mene. Išao sam riskirati, vraćao sam sto ostalih krava da ne bude ishod zastrašujući. Možete zamisliti što je sve moglo biti. Ovo je za svaku osudu”, kazao je Čačija.

Novi vremenski ekstrem pred vratima Hrvatske, živnuo je radar: ‘Spremni za akciju?’

Da bi stvar bila gora, Stradale su mlade krave koje su se uskoro trebale oteliti. Cijena svake od njih je između 3500 i 4000 eura.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.