Foto: Screenshot / N1

GRMOJA I KAPULICA IDU NA POLIGRAF: Posvađali se kao pas i mačka pa pala sudbonosna oklada. Ovo je kraj za jednog od njih?

Autor: Dnevno.hr

Mostovac Nikola Grmoja i HDZ-ov Mario Kapulica žestoko su se posvađali zbog kluba u Slovenskoj 9, a zatim su sukob još malo ‘zapaprili’.

Naime, do svađe je došlo oko toga tko je bio, a tko nije u klubu u Slovenskoj 9, da bi između Kapulice i Grmoje na kraju pala poprilično ozbiljna oklada.

Konkretnije, dvojica političara se okladila u, ni više ni manje, nastavak političkog djelovanja te su se dogovorili da će organizirati i poligrafsko ispitivanje u kojem bi trebali odgovoriti na pitanje tko je posjećivao famozni klub.

Sve je počelo u emisiji na N1 tako da je Grmoja Kapulicu optužio da ima mišljenje u nekim prostorijama, možda i u Slovenskoj 9 gdje je odlazio. Mostov saborski zastupnik tvrdi, on u tom klubu nije bio.

Kapulica mu je odgovorio da je to apsolutna neistina, na što ga je Grmoja pitao je li spreman ići na poligraf. Kapulica kaže, apsolutno, a Grmoja zatim nekoliko puta ponavlja da će to ona organizirati.

Kapulica se nije dao, rekao je da će poligraf organizirati u studiju.

“Ako ja padnem – ja odlazim iz politike, ako vi padnete – vi odlazite. Molim vas, to što prije dogovorite”, rekao je Grmoji.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.