DRAMA U ZAGORJU: Nećete vjerovati gdje su pronašli nestalu umirovljenicu!

Autor: N.M/Dnevno

Kad je jučer policijska postaja u Pregradi zaprimila dojavu da se gubi svaki trag 85-godišnjoj umirovljenici, osim policije na noge se digao i HGSS.

Nakon prvotne potrage od strane PP Pregrada, danas je u potragu pozvana i Stanica Zlatar Bistrica. Potraga je završena sukladno pravilima službe koja se odnose na ovakve situacije, zajedno sa pripadnicima Policijske postaje Pregrada. Završena je pronalaskom osobe na iznimno neuobičajenom mjestu – u rezervoaru za kišnicu pored objekta udaljenog 350 metara zračne linije od kuće nestale osobe. Osoba je pronađena živa, neozlijeđena, ali jako pothlađena nakon noći provedene u cisterni punoj vode.

Nakon izvlačenja je utopljena i predana hitnoj medicinskoj pomoći. Način na koji je osoba dospjela u cisternu ostao je nepoznanica. Simpatičnoj baki želimo brz oporavak, stoji u poruci HGSS-a u sretnom pronalasku nesretNe starice.

 

Autor:N.M/Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.