Foto: Goran Mehkek / CROPIX

DANAS JE NJIHOV RED: Kovač, Penava, Stier, Tolušić i Brkić predaju potpise za kandidaturu u HDZ-u

Autor: Dnevno

Kandidati Opcije za promjene; dr. Miro Kovač, Ivan Penava, Davor Ivo Stier, Tomislav Tolušić i Milijan Brkić, potpise za kandidaturu na unutarstranačkim izborima u HDZ-u, predat će danas, 28. veljače 2020. odmah po završetku glasovanja u Hrvatskom saboru.

Podsjetimo, Božo Galić, vukovarsko-srijemski župan, danas do 12 sati odlučit će odustaje li od kandidature za potpredsjednika HDZ-a. Potvrdio nam je to župan Galić koji će, dodao je, na izborima u HDZ-u podržati aktualnog šefa te stranke Andreja Plenkovića.

Iako se govori o tome da je Božo Galić odustaje od kandidature, on je ostavio prostor da do podneva o tome odluči. Zadnje informacije govore da je Božo Galić izgleda prikupio potpise i predat će ih u središnjici HDZ-a oko 12-12.30 sati, ali neće potpisati kandidaturu nego će podržati Ivana Anušića, Plenkovićeva kandidata iz Slavonije za potpredsjednika, i samog Plenkovića kao kandidata za predsjednika HDZ-a.

 

 

 

 




 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.