Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

ĐAKOVČANI ZBUNJENI ZBOG TAJANSTVENIH UPLATNICA! Netko pokušava prikupiti novac za trošak prevare na koju je nasjela trenutna vlast, umiješala se i policija

Autor: M.V.

Na konferenciji za medije gradonačelnika Đakova, Marina Mandarića, rečeno je kako su građani Đakova pa tako i gradonačelnik, tijekom jutra dobili uplatnice na 253,32 kune gdje kao opis plaćanja stoji naknada troškova za gospodina Johna Smitha. Mandarić govori kako se radi o podvali, a kako je za njene potrebe iskorišten i njegov potpis.

On tvrdi kako je o slučaju upoznao i policiju te očekuje njihovu reakciju, a do tada apelira na građane da ne uplaćuju novce na navedeni račun jer to nije račun ni grada, a ni gradonačelnika.

“Možemo samo pretpostavljati tko stoji iza ove vrlo drske podvale”, rekao je Mandarić pa optužio protukandidatkinju Mirjanu Adrić koja pak za Večernji list tvrdi kako ona nije kriva već je i sama dobila uplatnicu na svoju adresu.

Do 50 tisuća eura u par koraka

Podsjetimo, Grad Đakovo oštećen je za iznos od 50.000 eura kada je pročelnik za financije nasjeo na lažni e-mail poslan s lažne adrese gradonačelnika, s opisom plaćanja “pružena usluga Gradu Đakovu John Smith”. Bila je riječ o inozemnom bankovnom računu s područja Velike Britanije.

Autor:M.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.