Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

CURE DETALJI UBOJSTVA U LIDLU! Pojavio se dok je slagala policu: Ubadao ženu i galamio na nju! Svjedoci u šoku

Autor: N.K

U Splitu u Lidlu muškarac je nožem ubio svoju nevjenčanu partnericu koja je bila zaposlenica trgovine.

On je naime upao u trgovinu i pred očima kupaca izbo ženu.

Ona je prevezan vozilom Hitne pomoći u bolnicu, međutim, tamo je ubrzo preminula. O strašnom i tragičnom napadu govorila je glasnogovornica splitske policije na N1 televiziji.

Komentar policije

“Nešto prije 15 sati policijski službenici su primili dojavu da je u trgovini napadnuta žena i to od strane muškarca koji joj je nožem zadao više ozljeda. Napadnuta je ujedno bila i zaposlenica te trgovine”, rekla je Radošević i dodala:

“Odmah je prevezena u splitsku bolnicu, a tamo je naknadno preminula. Muškarca su svladale osobe koje su se u tom trenutku našle u trgovini. Riječ je o dvoje građana koji su ga svladali i zadržali do dolaska policijskih službenika.”

U tijeku je očevid, a Radošević je rekla da se detaljnije informacije ne mogu iznositi dok se kriminalističko istraživanje ne završi.

Građani su u šoku, a svjedoci nemilog događaj kažu kako su mladići koji su se zatekli u trgovini svladali muškarca. Navode da je sve puno krvi.




Ubo ju 15 puta i vikao

Kako piše Slobodna Dalmacija, ubojica je sa žrtvom ima zajedničko dijete, ali nisu bili u vezi u poslijednje vrijeme. Policija ga do sada nema evidentiranog kao počinitelja kaznenih djela, niti kao obiteljskog nasilnika.

Ubijena žena je malo prije 15 sati u trgovini na Poljičkoj cesti slagala artikle na policu kada joj je prišao bivši partner.

Prvo je verbalno napao, a zatim je nasrnuo nožem.




Vikao je na nju: ”Nisi mi dala vidit dite tri miseca! Onda je počeo ubadati i nisam više mogla gledat”, priča svjedokinja za Slobodnu.

Ubojica je jadnu ženu ubo 15 puta.

Lidl: “Duboko smo zgroženi”

Iz Lidla su poručili kako su zgroženi napadom u njihovoj splitskoj trgovini, na Poljičkoj cesti.

“Duboko smo zgroženi nemilim događajem koji se danas zbio u našoj trgovini u Splitu. I ovim putem želimo izraziti svoju najiskreniju sućut i podršku obitelji naše zaposlenice.

Obzirom da je cijeli slučaj u rukama policije, u ovom trenutku nismo u mogućnosti komentirati istragu koja je u tijeku”, stoji u priopćenju.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.