034portal

TRAGIČNA VOŽNJA: Poginuo 29-godišnji motociklist

Autor: Z.G./Dnevno.hr

KC PU Požeško-slavonske dojavio je da je danas oko 16:47 sati došlo do prometne nesreće sa smrtno stradalom osobom u Drškovcima.

Prema prvim informacijama došlo je do slijetanja motociklista u kanal, nakon čega je mladić poginuo. Kako 034Portal doznaje od mještana, riječ je o muškarcu starom oko 30 godina koja se nedavno doselila u Drškovce, a prema neslužbenim informacijama poginuo je oko 100 metara od kuće.

“Danas oko 16.25 sati u mjestu Drškovci u ulici braće Radića, 29-godišnji vozač motocikla je za sada iz neutvrđenih razloga sletio vozilom s kolnika i udario u betonski stup javne rasvjete u prometnoj nesreći on je smrtno stradao. Dok je 27-godišnji putnik prevezen u OŽB Požega, radi utvrđenja ozljeda. Slijedi policijski očevid i utvrđenje svih okolnosti navedene prometne nesreće.”, rekla je glasnogovornica PU Požeško-slavonske, Nikolina Janković.

034portal

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.