Foto: Matija Djanjesic / CROPIX/Ilustracija

Masovna makljaža u Splitu: Usred noći se potuklo 20 Skandinavaca, jednom je slomljen nos

Autor: M.P.

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, teška tjelesna ozljeda, dvije prijevare, pet oštećenja tuđe stvari, tri teške krađe i tri krađe.

U posljednja 24 sata evidentirano je jedanaest prometnih nesreća od kojih su u četiri nesreće tri osoba teže i tri lakše ozlijeđene. Na Trgu braće Radić u Splitu 20-ak minuta nakon ponoći došlo do sukoba dvije skupine mlađih stranih državljana Švedske i Norveške.

Na mjestu događaja zatečeno je osamnaest stranih državljana u vidno alkoholiziranom stanju i dovedeni su u službene prostorije policije i
nad njima je u tijeku istraživanje. Jedan sudionik događaja je zadobio tjelesnu ozljedu nos koja je okarakterizirana kao teška, te mu je pružena liječnička pomoć, javlja PU splitsko-dalmatinska.

Policajca na suđenje za ubojstvo mlade Mihaele doveli s lisicama na rukama i nogama




Autor:M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.