Foto: Unsplash/ Ilustracija

GAĐALA MUŽA SVIJEĆNJAKOM, PSOVALA, BACALA NJEGOVE STVARI: Unezvijerena žena poludjela pošto joj je muž rekao ovo…

Autor: Dnevno.hr

Kristinu (26) sud je proglasio krivom te je osuđena jer je muža Tomislava (30) fizički napala i izvrijeđala nakon što je rekao da je ostavlja.

Kako piše u presudi ona je prošle godine u travnju oko 5 minuta iza ponoći u stanu u Zagrebu “počinila psihičko nasilje u obitelji na štetu izvanbračnog supruga Tomislava nakon što joj je priopćio da želi prekinuti njihovu vezu. Gađala ga je staklenim svijećnjakom, koji ga nije pogodio, te ga vrijeđala riječima: ‘Govno, ljigavac, kurvar, mrzim te, đubre jedno smrdljivo, je… ti mater, kretenčino glupa”.

Nakon svega ovoga izbacila je sve njegove osobne stvari iz ormara te ih stavila u kofer, a to je kod Tomislava prouzročilo osjećaj uznemirenosti, dakle, na opisani način počinila psihičko nasilje u obitelji”,  piše u presudi.

Sutkinja je Kristinu osudila na novčanu kaznu od 1000 kuna, a s obzirom na to da dosad nije bila kažnjavana, to joj je bila olakotna okolnost prilikom izricanja visine novčane kazne.

Kristina i Tomislav nakon tog incidenta više ne žive zajedno, piše Danica.hr.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.