Foto: Matija Djanjesic / CROPIX/Ilustracija

Davor, otac petero djece, poginuo dan nakon svoje svadbe: Ovo je pretužna priča

Autor: M.D.

Brza vožnja bez pojasa ponovno je oduzela jedan život. U prometnoj nesreći koja se dogodila malo iza 11 sati na cesti nedaleko od Đakova poginuo je 33-godišnji Davor B. Kako je utvrdila policija, on je zbog neprilagođene brzine vozilom sletio s ceste i nekoliko se puta prevrnuo.

“Tridesettrogodišnji vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao. Tijelo vozača je po nalogu zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Osijeku prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na obdukciju,‘‘ priopćili su iz PU osječko-baranjske.

Kako doznaje Jutarnji, Davor je poginuo samo dan nakon što je s trudnom suprugom Martinom pripremio svadbu koju nisu imali, jer su se prije nekoliko godina vjenčali kod matičara. Uz suprugu, bez oca je ostalo i petero djece, od kojih najstarije ima 10 godina.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

‘Bio je vrijedan momak’

“Bio je vrijedan momak, snalazili su se kako su znali i umjeli, a bili su i skladna obitelj. Prije nekoliko godina su se vjenčali kod matičara, ali tada nisu organizirali svadbu, pa su sada odlučili proslaviti i to vjenčanje, ali i skoro rođenje njihovog šestog djeteta, kupovinu kuće… Bilo je lijepo, veselo, a onda nas je sljedeće jutro sve šokirala vijest o njegovoj pogibiji. Tuga je velika”, rekao je mještanin sela Potnjani u kojem su prije nekoliko godina kupili kuću.

Tragično popodne u Zagrebu: Motociklist smrtno stradao u prometnoj nesreći

Davor je poginuo upravo na cesti između tog sela i Đakovačke Satnice. Kako se moglo doznati od mještana, on je radio u jednoj građevinskoj tvrtci. No, sa suprugom i obitelji je pokrenuo uzgoj lubenica.




Autor:M.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.