Carinici iz susjedstva zavirili ženi u gaćice i skoro pali u nesvijest: Crni Porsche krije grdu tajnu

Autor: V.S

Na graničnom prijelazu Gradina koji se nalazi između Bugarske i Srbije danas je bilo veselo. Carinski službenici koju su zaustavili ženu u luksuznom vozilu bome su imali su što za vidjeti, i to u njezinom donjem rublju.

Naime, kada su “zavirili u gaćice” putnice koja se vozila u Porscheu Cayenne, pronašli su hrpetinu eura, a poduzetna žena je preko granice pokušala prokrijumčariti gotovo 57.000 eura.

Slučaj je otkriven kada je na izlazu iz zemlje na red za kontrolu pristigao crni Porsche stranih registarskih oznaka, kojim je iz Njemačke prema Turskoj putovalo dvoje putnika.

Foto: Carinska uprava Srbije

Odoše pare

Iako su prijavili samo osobnu prtljagu i dozvoljeni iznos gotovog novca, pretresom je kod putnice u donjem rublju i grudnjaku pronađeno 56.800 eura.

No, to nije sve. U torbici vozača pronađeno još 18.000 eura, a oboma je vraćeno po 10.000 eura, koliko je bez prijavljivanja moguće prenijeti preko granice.

Što će se dogoditi s preostalih 54.800 eura odlučivat će nadležni sud, piše Blic.

Hrvatski taksist napao i vukao turista po cesti, gosti zatečeni dočekom: ‘Help me, help me’







Autor:V.S
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.