Foto: Robert Anic/PIXSELL

‘BEROŠ, POKUPIT ĆEŠ METAK’ Momak (30) prijetio ministru pa ga posjetila policija, evo što ga čeka

Autor: Dnevno.hr

Đurđevačka policija je nakon završene kriminalističke istrage podignula kaznenu prijavu protiv 30-godišnjaka sa šireg đurđevačkog područja, osumnjičenog za prijetnju jednom članu vlade, u nedjelju je priopćila Policijska uprava koprivničko-križevačka.

U priopćenju se navodi kako je osumnjičeni 30-godišnji muškarac “u četvrtak, 16. prosinca, na društvenoj mreži objavio prijeteći sadržaj na štetu jednog člana Vlade Republike Hrvatske, s namjerom da kod njega prouzroči strah za njegov život”.

Protiv 30-godišnjaka je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje, podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, dodaju iz PU koprivničko-križevačke.

Podravski javlja da je muškarac prijetio ministru Viliju Berošu i napisao mu da će “pokupiti metak”, nakon čega je policija kod njega pronašla određenu količinu metaka i privela ga na razgovor.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.