Foto Vinkulja/CROPIX

Banožić s edemom mozga prebačen na intenzivnu: Doznali smo o kakvim se teškim ozljedama radi

Autor: Valneo Kosić

Ministar obrane Mario Banožić sudjelovao je u teškoj prometnoj nesreći kod Vinkovaca u kojoj je poginula jedna osoba. Išao je u lov kada je svojim terencem pretjecao kamion, a iz suprotnog smjera naišao je kombi te je došlo do frontalnog sudara.

Navodno je poginuo 40-godišnji muškarac, a doznali smo kako je Banožić primljen na hitnu u svjesnom stanju, ali njegove ozljede su teške.

Prebačen je u bolnicu u Osijeku jer u Vinkovcima liječenje takvih ozljeda nije moguće.

Edem na mozgu, prijelomi

Ministar Mario Banožić teško je stradao u prometnoj nesreći kod Vinkovaca i odmah po primitku na Hitni prijem vinkovačke bolnice prebačen je na intenzivno liječenje. Neslužbeno doznajemo kako je ministar zaprimljen s ozljedama glave te kako je po primitku bio pri svijesti no dezorijentiran.

Doznajemo kako ministar ima edem na mozgu, što znači da ima oteknuće mozga, što je ozbiljno stanje i mora se liječiti jer u protivnom može nastupiti i smrt.

https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ministar-banozic-isao-u-lov-terencem-jedna-osoba-poginula-on-je-u-teskom-stanju-2262643/

Imao je ozljede po cijelom tijelu pa je u Hitnu dovezen imobiliziran na dugoj dasci sa Schanzovim ovratnikom.




Žalio se da ga boli čeljust, ali i kralježnica. Ozljede su bile vidljive i na bradi pa je zbog dosta lošeg stanja naloženo da mu se napravi CT glave, vratne kralježnice, abdomena i zdjelice. Utvrđeno je kako ministar ima i prijelom prsne kosti te se sumnja da su slomljena dva rebra

Oglasila se policija

Podsjetimo, o svemu se oglasila i policija

“Jutros u 6.15 zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji u kojoj su sudjelovali kombi vozilo i osobno vozilo. Vozač kombi vozila je u prometnoj nesreći smrtno stradao, dok je vozač osobnog vozila (državni dužnosnik), zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci”, navode.




Foto: MORH/ J. Kopi

“U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru. Od 08.15 sati za promet je zatvorena ta dionica državne ceste broj DC-55 (Vinkovci-Županja)”, dodaju iz policije.

Reagirao MORH

U jutarnjim satima u subotu 11. studenoga 2023. godine na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao ministar obrane Mario Banožić s osobnim vozilom te vozač kombija.

Vozač kombi vozila u prometnoj nesreći je smrtno stradao.

Liječnička pomoć ministru obrane zbog zadobivenih ozljeda pružila se u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci.

U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.