Najavljena nova Star Trek igra!

Autor: M.Z.

U produkciji je još jedna Star Trek igra, a nakon nekoliko prilično neuspješnih pokušaja, ova ima potencijala da bude zaista dobra.

Star Trek: The Game igra je koja bi se na tržištu trebala pojaviti usporedno s još neimenovanim Star Trek filmom koji će biti dovršen početkom 2013. godine pod redateljskom palicom J.J. Abramsa.

Kao što možete vidjeti i u traileru koji je objavljen na upravo završenom GamesComu u Njemačkoj, radnja igre prije svega prati Kirka i Spocka kojima su stas i glas posudili glumci Chris Pine i Zachary Quinto koji su navedene uloge prvi puta zaigrali u Star Trek filmu 2009. godine.

Igra će se pojaviti na PC, PS3 i Xbox platformama, a na njenom razvoju radi Digital Extremes, studio koji je radio na igrama poput Unreal Tournament serijala i BioShock naslova što ima itekakvu težinu. Možemo se samo nadati da Star Trek neće postati još jedna propala igra rađena prema filmu.

Autor:M.Z.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.