Foto: GuliverImage/Guillermo Martinez SPP

Modrić odbio dvije velike ponude i Realu poručio što želi: Za potpis mora pristati na jedan uvjet

Autor: K.I.

U medijima naklonjenima madridskom Realu nastavljaju se intenzivno baviti pričama i mogućim scenarijima oko budućnosti Luke Modrića (38). Želja hrvatskog reprezentativca je ostati u Realu, on je to znao ranije naglašavati, ali činjenica je da mu dosad iz ‘Kraljevskog kluba’ nisu bili nudili novi ugovor.

Jer aktualni mu istječe koncem lipnja nakon čega postaje slobodan igrač. Ali prema svemu sudeći sprema se dogovor između Reala i Modrića, a navodno je hrvatski maestro već svoje želje jasno prenio klupskoj vrhuški.

Po cijelom pitanju oglasio se slavni talijanski novinar, specijalist za transfere, Fabrizio Romano. “Luka Modrić informirao je Real o svojoj želji da ostane u klubu i potpiše novi ugovor. Plaća uopće nije upitna, Modrić je Realu izrazio svoju namjeru da ostane. Modrić je već odbio dvije velike ponude da bi ostao u Realu. Sada je sve na Realu”, napisao je Romano.

Dugi sastanak

Ranije smo pisali kako su i španjolski Onda Madrid i Telemadrid izvjestili da su planovi kapetana hrvatske reprezentacije vezani za Real Madrid. Navodno je u petak obavljen sastanak o budućnosti koji je trajao puna tri sata.




Modrić je ove sezone s Realom već osvojio jedan trofej, onaj španjolskog prvaka, a u prilici je osvojiti i Ligu prvaka u finalu koje se igra 1. lipnja na Wembleyju protiv Borossije Dortmund.

Španjolski mediji izvijestili su kako bi Modrić za potpisivanje novog ugovora s Realom morao pristati na smanjenje plaće oko 50% u odnosu na 10 milijuna eura koliko trenutno zarađuje, ali kako sam Romano navodi, financijski aspekt ugovora hrvatskom reprezentativcu na pragu 39. godine života i nije previše bitan.

Evo tko bi mogao naslijediti Dalića nakon Eura, jedno ime drastično iskače

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.