Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Zbog velike izdaje mogao bi propasti transfer Edina Džeke u Hajduk

Autor: K.I.

Vijest o potencijalnom dolasku Edina Džeke i Ivana Rakitića u redove splitskog Hajduka već danima puni stupce sportskih medija u Hrvatskoj i podgrijava nadu kod navijača ‘Bijelih’ u osvajanje naslova hrvatskog prvaka kojeg čekaju od 2005. godine.

U trenucima dok se igrači Hajduka pod vodstvom novog trenera Gennara Gattusa pripremaju za novu sezonu u Sloveniji na turskim je portalima osvanula jedna vijest koja bi potencijalno mogla utjecati na sudbinu Edina Džeke u redovima splitskog kluba.

Naime, Michy Batshuayi preko noći je iz redova Fenerbahčea prešao u redove ljutog im gradskog rivala Galatasaraya. Slavni Fabrizio Romano javlja kako je dogovorena suradnja do ljeta 2027. godine.

Lojalnost mu nije jača strana

A zašto bi to bila bitna informacija za Hajduk? Odlaskom Batshuayia ostao je Fenerbahče bez dodatne opcije u vrhu napada, pa se sada i odlazak Edina Džeke čini manje vjerojatan. Odlučit će o svemu, dakako, sam Džeko, u dogovoru s Fenerbahčeom i novim trenerom Joseom Mourinhom.

A zanimljivo je istaknuti kako je belgijskom napadaču Galatasaray treći različiti istanbulski velikan čije je boje branio u tri posljednje godine. Prethodno Fenerbahčeu jednu je sezonu proveo u Bešiktašu.




A ne treba posebno spominjati kako su navijači Fenerbahčea ovakav potez Batshuayija doživjeli kao veleizdaju, navodeći na društvenim mrežama kako im je ‘zabio nož u leđa’. Ostaje sada za vidjeti hoće li ovaj posao utjecati na Džekinu budućnost u Istanbulu.

Emotivna objava čovjeka koji je Dalmaciju prozvao srpskom, snagu za poruku skupljao je u Hrvatskoj

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.