Instagram

Vučić sve ‘amenovao’: Srpski nogomet dobiva novog vladara iz sjene

Autor: GIŠ

Srpski nogomet očekuju velike promjene u nadolazećim danima, nakon to su se pomalo ispuhale afere nakon neuspjeha Orlova na Europskom prvenstvu u Njemačkoj pa se uskoro očekuje velika ‘sječa glava’ u Nogometnom savezu Srbije, koja će krenuti od vrha pa do dna.

Kako donose mediji iz istočnog susjedstva, novi vladar srpskog nogometa trebao bi biti predsjednik Crvene zvezde Zvezdan Terzić, a sve je amenovao naravno pravi vladar svega u Srbiji Aleksandar Vučić.

Podsjetimo, Srbija je osvojila dva boda na Euru, tijekom kojeg je došlo do nekoliko skandala, a prava paljba je počela povratkom Orlova u Srbiju, kada su isplivale afere ‘hrvatski zrakoplov’ i odijela, a ostavke su već dali potpredsjednik Branislav Nedimović te glavni tajnik Jovan Šurbatović.

Screenshot: Youtube

Pikisjev zlatni padobran

Kada preuzme vlast u Nogometnom savezu Srbije, prva stvar koju će napraviti Terzić biti će smjena Dragana Stojkovića Piksija te dovođenje novog izbornika po što kraćem postupku, ali sad se već zna kako to neće biti lako i kako će Stojković sigurno tražiti ono što je potpisano u ugovoru. Stojković ima važeći ugovor koji je potpisao prije Eura i slučaju otkaza morat će mu se isplatiti otpremnina od milijun eura, odnosno 10 mjesečnih plaća po 100.000 eura.

No prema trenutnim najavama Terzić će biti taj koji će voditi ključnu riječ u srpskom savezu, ali će djelovati iz sjene te će njegove odluke u djelo sprovoditi drugi ljudi. Dragan Đajić bi trebao ostati predsjednik Saveza, dok se Branko Radujko spominje kao novi potpredsjednik, a Marko Vjetrović kao tajnik, a oni su svi provjereni kadar Terzića.

No Terzić nije baš omiljen u Srbiji, naročito kod navijača Partizana, tako da ga je Vučić već jednom odgovorio da ponovno preuzme savez, bio je već predsjednik između 2005. i 2008. godine, ali je očito dogovor da se u Nogometni savez Srbije instaliraju podobni ljudi. Tako Srbe ponovno čeka formiranje Saveza i potom reprezentacije, a bit će zanimljivo i pratiti kako će se Terzić riješiti dosadašnjeg izbornika Stojkovića.




Dalić ga prekrižio, a onda je završio u polju: ‘Ma nije sramota ni ako skupljaš boce’




 

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.