Foto: Damir Krajac / CROPIX

Vatreni je na Euru potpuno ‘nestao’, a sada je pred njim transfer karijere

Autor: K.I.

Iza hrvatske nogometne reprezentacije je razočaravajući nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. S dva osvojena boda u tri utakmice Hrvatska nije uspjela proći skupinu i nastup je okarakteriziran kao neuspjeh i od strane samog izbornika Zlatka Dalića.

Jedan od onih igrača Hrvatske koji na Euru nije dobio niti minute je Martin Erlić, stoper Sassuola. Uz njega priliku za igru pored rezervnih vratara nisu dobili niti Marko Pjaca, Marco Pašalić i Domagoj Vida kojem se Dalić javno ispričao.

“Moja najveća isprika ide Domagoju Vidi. S nama je mjesec dana, nije igrao ni minute, on je legenda i ispričat ću se pred svima što nije igrao ni minute. Podrška je, ne pokazuje nezadovoljstvo, a znam da mu je teško, da mu je krivo, ali zavređuje moje pohvale i isprike, iako nije na meni da se ispričavam nekome”, izjavio je Dalić.

Guliver image

Zaigrat će u Ligi prvaka?

Pomalo je iznenađujuće da Erlić na Euru nije dobio ni minute jer je uoči kontinentalne smotre čak imaš šansu za udarnu postavu. Nagađalo se da bi mogao činiti udarni tandem stopera s Josipom Šutalom ili Joškom Gvardiolom, ovisno o tome na kojoj bi poziciji zaigrala zvijezda Manchester Cityja koja jako dobro funkcionira i na lijevom beku.

Ali čini se da je na njegov status utjecao slab završetak sezone u Serie A i ispadanje iz lige sa Sassuolom. Tijekom Eura je Dalić vrtio razne stoperske kombinacije, svoju priliku su dobio i Marin Pongračić, ali ne i Erlić koji bi usprkos neigranju na Euru ovog ljeta trebao promijeniti klub.

Talijanski mediji navode da ga u svojim redovima želi vidjeti Atalanta Marija Pašalića, klub koji je osvojio Europsku ligu u prošloj sezoni i koji će sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka. Nije Atalanta jedina koja bi željela dovesti Erlića, spominje se i interes Monze, ali zasigurno je Atalanta zvučnije ime i veći izazov. Corriere del Bergamo je naveo da bi Erlić mogao koštati između 5 i 6 miliona eura, a eventualni dolazak u Bergamo za Hrvata bi zasigurno predstavljao novi iskorak u karijeri.

Šok zbog čovjeka koji je razbjesnio cijelu Hrvatsku, Nizozemci u nevjerici: ‘Ubile su ga veze Hrvata’







Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.