Foto: Ante Cizmic / CROPIX

U Dinamu spremaju novu poslasticu: Nakon Pjace idu po još jednog Vatrenog, ali postoji problem

Autor: K.I.

U redovima Dinamo ozbiljno rade na pojačanjima za nadolazeću sezonu. Netom nakon što je u eteru osvanula informacija da su Modri zgotovili povratak Marka Pjace u svoje redove osvanula je informacija kako rade na dovođenju još jednog hrvatskog reprezentativca.

Sportske novosti tako navode kako Dinamo želi dovesti Marina Pongračića. Velika je šteta što ga nisu doveli prošle zime budući je tada mogao stići na Maksimir za svega 1.5 milijuna eura odštete, a u međuvremenu je stoperu Leccea vrijednost narasla.

Samim time njegov bi transfer Dinamu mogao biti puno teži, ako ne čak i nemoguća misija. Jer mu aktualna cijena prema Transfermarktu iznosi čak sedam milijuna eura, što u Dinamu zasigurno neće platiti. Ali mogućnost njegovog dolaska nikako ne treba otpisati.

Foto: Damir Skomrlj / CROPIX

Lov na slovenskog stopera

A u Dinamu imaju ideju u svoje redove dovesti i neke slovenske reprezentativce kojima je također vrijednost skočila. O interesu za Adama Gnezdu Čerina iz Panathinaikosa pisali smo i ranije, a sada se u fokusu Modrih našao i slovenski stoper Vanja Drkušić, 24-godišnji član ruskog Sočija.

Riječ je o stoperu koji je impresionirao igrana na Euru u Njemačkoj, koji je na ovom turniru uz Bijola ukrotio velika napadačka imena poput Kanea i Vlahovića, a kojem je aktualna tržišna vrijednost 2.8 milijuna eura.

Dobra vijest za Modre je što Drkušić ulazi u posljednju godinu ugovora, što bi moglo potencijalno olakšati pregovore oko njegovog dolaska, ali pitanje je što će biti s njime do kraja Eura. Ovisno dakako kako će odigrati i on sam i Slovenija. A potencijalni stoperski par Pongračić-Drkušić uistinu zvuči impresivno u sezoni u kojoj je Dinamo samo korak udaljen od plasmana u skupine Lige prvaka.

Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Žele i Belju

A Dinamo ne traži samo pojačanja u obrani. S obzirom na izgledni odlazak Brune Petkovića žele se ojačati i u napadačkoj liniji i oko su bacili na Diona Drenu Belja iz Augsburga kojeg navodno želi i Hajduk. Priča se o mogućoj posudbi iz redova Bundesligaša. Dakle u Dinamu imaju velike planove, i ljetni mercato tek se zahuktava…




Piksi progovorio o hrvatskom avionu: Srbiju trese ‘afera šahovnica’




Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.