screenshot/ YouTube

Trener koji briljira u Srbiji potvrdio interes Hajduka pa izjavio: ‘Ja sam jugonostalgičar’

Autor: I.L.

Nova vremena su stigla u Hajduk. Novi predsjednik je Ivan Bilić koji intenzivno traži novo trenersko lice. Priča se o Petru Šegrtu, ali i o BiH treneru koji radi u Srbiji Feđi Dudiću.

Sarajevski trener danas je na klupi Radničkog iz Kragujevca s kojim je napravio najveći rezultat u povijesti tog kluba i ulaska u kvalifikacije za Europu.

Bosanskohercegovački stručnjak gostovao je u emisiji K1 televizije, gdje su ga pitali ima li ponudu Hajduka: “Reći ću samo da postoji interes i time bih završio da ne idem dalje. Ima veze, ali moja koncentracija je na Radničkom. Zaista razmišljam samo o srijedi u 16:00 i kako završiti sezonu. Poslije ćemo vidjeti.”

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fudbal na Balkanu (@fudbal.na.balkanu)




Prvak sa Zagrebom

Upitali su ga i o regionalnoj ligi pa je iznenadio iskrenim odgovorom: “Podržao bih je, ja sam stvarno jugonostalgičar. Volim pratiti i gledati sve klubove iz bivše Jugoslavije, pogotovo kad igraju europska natjecanja. Je li to nogomet, košarka, tenis, uvijek sam navijač tih predstavnika.”

Zatim je dodao: “Podržao bih, ali to nije realno. Bilo bi raznih incidenata, krenulo bi se na nacionalnoj osnovi. Zamislite utakmicu Zvezda – Dinamo ili Partizan – Hajduk, nemoguće. Bez gostujućih navijača? Nemoguće, ne dobivaš ništa.”




Dudić je svoju seniorsku karijeru započeo u NK Zagrebu za koji je odigao dva nastupa u povijesnoj sezoni 2002. te je tako uzeo naslov prvaka s Cicinom momčadi. Kasnije je igrao za TŠK, Slobodu, Brotnju, Sarajevo, Karlovac, Željezničar, Travnik, Varaždin, GOŠK…  Kao trener tri je godine vodio Zrinjski i uzeo kup s mostarskim klubom.

Pogledajte kako je Dinamov veznjak oduševio mlade navijače: ‘Dinamo se vraća svojim kvartovima’

Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.