Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Totalni zaokret, ovo se neće svidjeti Torcidi: Džeko je odbio Hajduk

Autor: K.I.

O dolasku Edina Džeke (38) i Ivana Rakitića maštaju navijači Hajduka u nadi da će im slavni dvojac pomoći u osvajanju prvog naslova hrvatskog nogometnog prvaka od 2005. godine. Danas se pojavila nova vijest iz Turske vezana uz potencijalni dolazak Džeke na Poljud, a ona se baš neće svidjeti navijačima splitskog kluba.

Naime, novinar Omer Necati Albayrak napisao e za turski PlaySpora kako Džeko neće doći u Hajduk osim u slučaju da ne dobije nevjerojatnu ponudu. Naime, Džeko je pod ugovorom u Fenerbahčeu gdje navodno ima plaću od 4.2 milijuna eura, čemu Hajduk očito ne može parirati.

Ranije su se u hrvatskim medijima pojavile informacije kako je dogovor između BiH veterana i Hajduka praktički već postignut, pa je sad ovakva vijest potpuni obrat u cijeloj priči.

Foto: Antonio Balic / CROPIX

Ipak ništa od posla?

Navodno Džeko želi odraditi ugovor s Fenerbahčeom do kraja i tako ne ostati bez velikih novaca koje bi trebao zaraditi u Istanbulu. Albayrak doduše spominje i jedan uvjet pod kojim je Džeko spreman napustiti Fenerbahče već na ljeto, a to je da mu netko ponudi jako bogati ugovor.

Takve financijske uvjete za igrača u ovim godinama spremni su ponuditi tek klubovi iz Saudijske Arabije, pa je prema aktualnom stanju stvari za očekivati da će Džeko i sljedeće sezone nositi dres Fenerbahčea.

U Fenerbahčeu ne žele Džeki isplatiti veći dio ugovora u slučaju prijevremenog raskida, dok se sam igrač ne želi odreći silnih milijuna. Zasad se stvari čine nepovoljnima po ambicije Hajdukovih pristaša, ali situacija se još uvijek može promijeniti…

Dalić mu je poklonio povjerenje, a sad bi mogao ispisati povijest rekordnim transferom







Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.