Foto: GuliverImage/AP Photo/Andreea Alexandru

Težak udarac za Srbe, ostali su bez velikog igrača: U suzama je odlazio s terena

Autor: I.K.

Kaže se ponekad da nevolja nikad ne dolazi sama, a to bez puno dvojbi vrijedi za reprezentaciju Srbije, koja je prvu nevolju na Euru u Njemačkoj doživjela porazom od Engleske s 1:0 u korist Engleza u Gelsenkirchenu, u utakmici u kojoj su Srbi pružili jak otpor favoritu. Druga nevolja odjeknula je jutro nakon utakmice, a povezana je s ozljedom Filipa Kostića, velikog aduta Srbije, veznog igrača torinskog Juventusa.

Kako je objavio srpski Telegraf, težina Kostićeve ozljede je takva da neće moći igrati u nastavku Eura. Riječ je o ozljedi koljena, a zbog nje je 31-godišnji vezni igrač završio svoj nastup izlaskom iz igre pri kraju prvog poluvremena protiv Engleza, u 43. minuti.

Dok je izlazio s terena, Kostić je bio u suzama, što je već tada dalo svima do znanja da je stvar ozbiljna. Dan kasnije, nove informacije govore da je ozbiljnost ozljede takva da za iskusnog veznjaka neće biti nastavka puta na Euru, na kojem će Srbija sljedeću utakmicu igrati u četvrtak u 15 sati protiv Slovenije u Muenchenu.

Stojković pričao o ozljedi

Prije nego se znalo za težinu ozljede, o situaciji s Kostićem je jučer nakon utakmice protiv Engleza pred novinarima govorio srpski izbornik Dragan Stojković. Već tada, to nisu bile obećavajuće riječi za Srbe.




“Sutra će ići to snimiti, može biti da je ozljeda ozbiljnije prirode, ne bih to volio, ali vidjet ćemo… Osjetio je bol u vanjskom dijelu koljena, pretpostavljam da su u pitanju ligamenti, ali više ćemo znati sutra. Trenutno je u oblogama i hladi koljeno”, pričao je Stojković jučer nakon utakmice protiv Engleza.

Za Srbiju, sada slijedi nastavak posla na Euru, i to bez pomoći igrača koji za reprezentaciju ima veliki značaj. Veznjak Juventusa je do sada u dresu nacionalne momčadi odigrao 64 utakmice i ima tri zabijena gola, a u statističkom učinku je i 12 asistencija u njegovim nastupima za Srbiju.

Srbija uzdrmana, kapetan bijesno istupio: ‘Nije dobro ako je to rekao’




 

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.