Foto: Antoine Couvercelle / Guliver Image

Novak Đoković opet iznenadio, Srbi ne mogu vjerovati što je odlučio

Autor: GIŠ

Mogućnost kako će Novak Đoković nastupiti na Olimpijskim igrama u Parizu bila je jako mala, a sve zbog ozljede i kasnije operacije na koju je morao ići najbolji srpski tenisač te je zbog toga morao odustati od Roland Garrosa i Olimpijada je bila pod velikim znakom pitanja.

Sportska javnost u Srbiji sa zebnjom je pratila kako se razvija situacija s Đokovićem, koji je izrazio veliku želju zaigrati na olimpijskom turniru i napokon osvojiti zlato za njegovu domovinu, a izgleda kako će ipak cijela priča imati sretan epilog, barem što se tiče nastupa na samom turniru u Parizu

Novak Đoković je u utorak razveselio srpske ljubitelje sporta, kada je Olimpijski odbor Srbije objavio kako će Nole biti dio srpske reprezentacije na nadolazećim Olimpijskim igrama u Parizu, a jednako tako će u Grad svjetla i drugi tenisač Dušan Lajović.




Možda i Wimbledon

Za sada nije poznato kako će se Đoković pripremati za Olimpijske igre u Parizu. Postoje vijesti kako bi mogao čak zaigrati na Wimbledonu, ukoliko će biti dovoljno spreman, a ako se Novak ne pojavi u Londonu, vjerojatno će igrati neki od manjih zemljanih turnira po Europi.

Kako se i olimpijski turnir igra na zemljanoj podlozi Roland Garrosa, Đoković će sigurno željeti što više vremena provesti na takvim terenima, prije nego što se vrati u Pariz.




Novak Đoković debitirao je na Olimpijskim igrama sada 2008. godine u Pekingu i tada osvojio broncu i od tada pokušava osvojiti zlato u Londonu 2012, Riju 2016 i Tokiju 2021, ali nije uspio pa mu je Olimpijada u Parizu vjerojatno zadnji pokušaj u karijeri.

Srpski mediji: ‘Šok u Hrvatskoj, pala je teška odluka, mora napustiti kamp reprezentacije’

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.