AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake / Guliver Image

Đoković podivljao, pokazao prstom prema njemu: ‘Izbacite ovog čovjeka’

Autor: GIŠ

Novak Đoković unatoč svim nevoljama i promjenama koje su ga snašle ove godine ipak je odlučio nastupiti na ovogodišnjem Wimbledonu, gdje se u drugom kolu namjerio na Britanca Jacoba Fearnleyja, preko kojeg je uspio izboriti prolazak u treće kolo.

Novak je imao tijekom meča drugog kola uspona i padova, a srpskog tenisača je naljutio i jedan gledatelj na tribinama u plavoj majici, koji je očito neto dobacio Đokoviću, a ovom se to nije svidjelo te se potužio na njega.

Srpski tenisač je nakon izgubljenog trećeg seta ima pritužbu na navijača u plavoj majici, koji mu je nešto dobacio, reagiralo je i osiguranje, a Đoković se nakon toga više nije obazirao na tog nepristojnog navijača, već je nastavio meč.

Nisu ga izbacili 




Supervizor turnira je isto bio tu i poslušao je Novakovu poruku ‘Onaj momak, tamo’. Đoković je uperio prstom prema jednoj osobi na tribinama i uz komešanje u tom dijelu stadiona pažnja svih u gledalištu bila je uperena prema prostoru iza klupe.

Iako su nadležni reagirali gledatelj je ipak ostao na tribini, pa je Novak usred četvrtog seta upitao suca: “Zašto ovaj čovjek nije izbačen”, no ipak je nastavio meč i na kraju dobio britanskog tenisača.

Đoković je na kraju slavio s 3:1 u setovima protiv Jacoba Fearnleyja i izborio nastup u trećem kolu Wimbledona, a tamo će ga čekati Australac Aleksej Popyrin.




Vučić sve ‘amenovao’: Srpski nogomet dobiva novog vladara iz sjene

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.