Cesar Cebolla/PRESSINPHOTO / Guliver Image

Tako to radi ‘tata’ Modrić: ‘Luka je ošamario sina u Realu, uvodi red u svlačionicu’

Autor: K.I.

Brazilski napadač Real Madrida Rodrygo Goes već je u nekoliko navrata naglasio blizak odnos koji ima s kapetanom hrvatske nogometne reprezentacije Lukom Modrićem. Taj odnos je okarakterizirao kao ‘odnos oca i sina’.

“Luka me naučio najviše. Za njega sam posebno vezan. Uvijek mi puno pomaže i naučio me puno stvari. Uvijek je uz moj bok jer on nosi desetku, ja 11-icu na tresu i uvijek pričamo. Šalimo se poput oca i sina”, rekao je Rodrygo. Zanimljivo je kako je Rodrygov biološki otac Eric Goes 39-godišnjak, dakle svega godinu dana stariji od Modrića.

Dan uoči velikog finala Lige prvaka španjolski El Confidencial donosi tekst s naslovom “Tata Modrić ošamario je Rodryga”. U njemu se navodi kako je Real sretan što u svlačionici ima tako iskusne igrače kao što je Modrić koji “igrače upozorava kada skrenu s puta”.

Uvodi red u svlačionicu

A to se odnosi na neočekivanu situaciju nastalu nakon Rodrygove izjave kojom je izrazio sumnju vezanu u budućnost u klubu, a potom nazvao momčad Manchester Cityja najboljom na svijetu.




“”Rodrygova kontroverzna i zbunjujuća izjava samo naglašava koliko je važno imati igrača bez izraženog ega. A to je Luka Modrić. Hrvat je primjer odgovornosti i to je pokazao još jednom.Hrvat ima autoritet, hijerarhiju i uključuje se u situacije koje ugrožavaju stabilnost. Uvodi red u svlačionici. Kroos je s druge strane puno tiši”, piše El Confidencial.

“Ako vam nije dosadno gledati Luku Modrića, to je zato što se i dalje zabavlja i ne sumnja da je najbolje mjesto za uspješnu karijeru Real Madrid”, zaključuje se u tekstu El Confidenciala.

AP Photo/Jose Breton / Guliver Image

Ikona Reala

Modrić je u Real stigao 2012. godine iz Tottenhama, a dosad je upisao 533 nastupa za ‘Kraljevski klub’ u kojima je postigao 39 golova i 86 puta asistirao. S klubom je osvojio čak 25 trofeja, između kojih su pet naslova u Ligi prvaka i četiri u španjolskom prvenstvu. Prije šest godina izabran je za najboljeg nogometaša svijeta.




Dinamo si ne smije dozvoliti oštećenu robu: Jedna stvar posebno zabrinjava

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.