Foto: Marko Todorov / CROPIX

Supruga Matea Kovačića se odlučila za veliku promjenu, evo gdje je nestao slavni Vatreni

Autor: K.I.

Izabel Kovačić (31), supruga slavnog hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića (30), odlučila se napraviti veliki zaokret na svom Instagram profilu na kojem ima više od 450.000 pratitelja.

Naime, ona je isti prestala koristiti u privatne svrhe. Na njezinom profilu ‘izakova’ nalaze se samo objave posveće njezinim modnim brendovima Izakova i Lunilou.

Stoga i ne čudi toliko činjenica da su s profila obrisane brojne privatne fotografije, među njima dakako i one sa suprugom Mateom. Zapravo na profilu postoji svega jedna objava s Mateom Kovačićem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IZAKOVA (@izakova)




Upoznali se u crkvi

Mateo i Izabel Kovačić u ljubavnoj su vezi još od 2010. godine. Upoznali su se u svojoj župi u Sesvetskim Selima gdje je Mateo bio ministrant, a tijekom misa se zaljubio u vršnjakinju koja je tada pjevala u zboru. Vjenčali su se nakon sedam godina veze, a tada su za vjenčanje odabrali Crkvu sv. Antuna Padovanskog u kojoj su se upoznali.

Nakon svečane ceremonije, mladencima je zapjevao zbor Lilum, u kojem je Izabel pjevala, a uslijedila je proslava u zagrebačkom hotel The Westin uz brojne slavne uzvanike.

U listopadu 2020. stigla je i kruna njihove ljubavi, sin Ivano kojem je krsni kum kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić. Kovačić je aktualni član engleskog prvaka Manchester Cityja u čije je redove stigao iz Chelseaja prošlog ljeta. Karijeru je započeo u zagrebačkom Dinamu 2010. godine, nakon čega je još igrao za milanski Inter i Real Madrid.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by IZAKOVA (@izakova)

Evo zašto je Dinamo odigrao najvažniju utakmicu svoje moderne povijesti

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.