Screenshot: Instagram

Srpski zet se kupa u silnom bogatstvu: Danijela slučajno otkrila potez težak 212 milijuna dolara

Autor: K.I.

U najjačoj košarkaškoj ligi svijeta realiziran je veliki transfer. Američki košarkaš Paul George (34) će, naime, preseliti iz redova Los Angeles Clippersa u redove Philadelphia 76ersa. Potpisat će četverogodišnji ugovor vrijedan 212 milijuna američkih dolara, objavili su iz ESPN-a.

ESPN je objavio da George ima opciju u posljednjoj godini ugovora odlučiti hoće li ju aktivirati ili će postati slobodan igrač, kao što je to bio slučaj i u njegovom bivšem klubu.

A koliko je bogat novi ugovor koji će potpisati najbolje svjedoči činjenica da je u 14 dosadašnjih sezona u NBA ligi, prema napisima nekih američkih medija, zaradio oko 305 milijuna dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniela George (@danielarajic)




Srpska Kim Kardashian

A da će George potpisati za Philadelphia 76erse moglo se naslutiti još i ranije zbog objave njegove supruge Danijele Rajić. Srpkinja je ‘odala’ svog partnera na Instagramu, pošto je zapratila djevojku Joela Embiida, najveće zvijezde Philadelphia 76ersa. Nakon toga se dalo naslutiti da je George nadomak potpisa za novi klub.

Atraktivna Danijela Rajić inače je bivša go-go plesačica koju nazivaju srpskom Kim Kardashian.Par se vjenčao u studenom 2022. godine i zajednički imaju troje djece, dvije kćerkice i jednog sina.

George iza sebe ima 14 sezona u NBA ligi, u kojoj je, osim za Clipperse, igrao i za Indiana Pacerse (2010. – 2017.) te Oklahoma City Thunder, a u 867 utakmica je prosječno postizao 20,8 poena uz 6,3 skokova, 3,7 asistencija i 1,7 ukradenih lopti.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniela George (@danielarajic)

Velika trojka

U prošloj sezoni George je prvi put u dresu Clippersa uspio zaigrati u najmanje 60 utakmica tijekom osnovnog dijela. Bio je ‘starter’ u 74 utakmice te imao prosječni učinak od 22,6 koševa, 5,2 skokova, 3,5 asistencija i 1,5 ukradenih lopti, uz šut od 47,1 posto iz igre i 41,3 posto za tricu.

U njemu je Philadelphia dobila treću zvijezdu, uz dobitnika prošlogodišnje MVP nagrade Embiida, te sjajnog vanjskog igrača Tyresea Maxeya. Sixersi se nadaju da bi s Georgeom u sastavu mogli ući u borbu za NBA naslov koji su kroz povijest osvojili tri puta.

Jeličić uništio jedne od najvećih favorita Eura, ovakvu uvredu bivši svjetski prvaci ne pamte

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.