Foto: Ante Cizmic / CROPIX/Ilustracija

Srpski mediji: ‘Šok u Hrvatskoj, pala je teška odluka, mora napustiti kamp reprezentacije’

Autor: P.V.

Nikola Vlašić napušta reprezentaciju. Objavio je to HNS, kao što smo već pisali, zbog ozljede mišića Zlatko Dalić više neće moći računati na popularnog Vatrenog. Nije to vijest samo za hrvatske medije, dosta svjetskih medija piše o ovoj informaciji…

Talijani su se tako već dokopali te informacije, uostalom Vlašić je poznati nogometaš u Serie A, pa nije niti čudno da, obzirom da će preko Hrvatske možda tražiti drugi krug, da se o tome dosta tamo piše. “Vlašić prekrižen”, piše Gazzetta, a slično konstatiraju i drugi tamošnji portali.

Isto tako tu su objavu visoko istaknuli i brojni naši susjedi: “Užasne vijesti za Dalića pred okršaj s Albanijom, ostao je bez Nikole Vlašića”. Slično pišu i srpski mediji, naravno, s puno više drame u opremama tekstova: “Šok u Hrvatskoj! Vatreni ostali bez važnog igrača. Pala teška odluka, morala je napustiti kamp reprezentacije”, objavio je informaciju Kurir.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

‘Veliki problem’

Telegraf piše o ozljedi unutar hrvatske reprezentacije: “Veliki problem za Hrvatsku: bitan igrač se povrijedio i završio Euro”. Prenose se i izjave Vatrenog koji više neće biti na raspolaganju izborniku: “Iznimno mi je žao što zbog ove nove ozljede neću moći pomoći ekipi tijekom ovog Eura.”, poručio je, a vijest je objavio HNS.

“Učinio sam zaista sve kako bih se spremio za pripreme i hvala izborniku i stožeru na prilici da na treninzima pokažem da sam spreman, što sam vjerujem i učinio uoči Eura. Ekipi želim puno sreće, vjerujem u njih maksimalno te sam siguran da će ostvariti nove uspjehe na ovom Euru. U meni će imati najvećeg navijača”.

Hrvatska, podsjećamo, svoje “finale” igra sutra protiv Albanije u 15 sati, bit će to susret u kojem su Vatrenima jako potrebni bodovi, a ne bi bila loša niti gol razlika…

Screenshot/Kurir




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.