Screenshot: Instagram/Mario Hezonja (supermariohezonja)

Srbi su se nadali da će ih Hrvat pojačati, ali primili su vijest koju nisu htjeli čuti

Autor: P.V.

Mario Hezonja bio je velika želja u Beogradu, posebice je Partizan najozbiljnije “koketirao” s Hrvatom, ali na kraju ništa od svega. Mario Hezonja produžio je ugovor sa španjolskim prvakom Real Madridom za dodatnih pet sezona, priopćio je u utorak klub.

Naime, 29-godišnjem beku šuteru stari ugovor je istekao 30. lipnja, baš kao Luki Modriću. Neki su mediji čak spominjali i Barcelonu, ali nije se dogodila senzacija:

“Real Madrid i Mario Hezonja postigli su sporazum oko produženja ugovora kojim će igrač biti vezan na klub idućih pet sezona”, navedeno je u priopćenju madridskog kluba.

Foto: Damir Skomrlj / CROPIX.

Jedan od ključnih igrača

Podsjećamo, Hezonja je u “Kraljevski klub” došao u ljeto 2022. iz ruskog UNICS Kazana te je osvojio pet titula. S Realom je došao do pehara Eurolige, španjolskog prvenstva, Kupa i dva Superkupa.

“Hrvatski igrač je već osvojio sve moguće titule s Real Madridom postavši jednim od naših ključnih igrača i također jedan od najdražih našim navijačima”, priopćio je klub.

Real Madrid je ove sezone osvojio tri naslova, ali je poražen u finalu Eurolige od atenskog Panathinaikosa. Ništa od Beograda, Madrid mu ostaje prijestolnica…




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.