Screenshot/YouTube

Srbi opet ‘poludjeli’ nakon izjave Jeličića: Spomenuo je Oluju i izazvao kaos u susjedstvu

Autor: K.I.

Utakmicu između reprezentacije Hrvatske i Španjolske u Berlinu sinoć je u studiju HRT-a komentirao i Joško Jeličić. Bivši igrač Hajduka i Dinama davao je svoje komentare uz Antona Samovojsku i Marija Carevića.

“Lako je reći nismo bili agresivni. To vjerojatno negdje i stoji. Međutim, treba odati priznanje i Španjolcima. Možeš ti biti agresivan, ali ga ne možeš uloviti jer igraju brzo, geometrija igre je bila takva. To je jednostavno takav dan, ali mi da nismo gledali danas utakmicu i otvorimo statistiku i vidiš broj prigoda, statistika kompletna, posjedi, šanse, duge lopte… To je utakmica al pari. Međutim, nije se poklopilo i treba čestitati Španjolcima. Bili su puno bolji od nas, zasluženo pobijedili”, rekao je Jeličić u analizi utakmice za HRT.

Komentirao je nakon susreta i igru Luke Modrića. “Otkad gledam utakmice hrvatske reprezentacije, ovo je sigurno bila njegova najlošija izvedba. Bio je potpuno bez energije i on je toga svjestan”, izjavio je. Ipak, izjava koja je posebno odjeknula u srpskim medijima bila je ona u kojoj se dotaknuo demografije i oslobodilačke akcije Oluja iz 1995. godine.

Screenshot: Informer

Zasmetalo ih spominjanje Oluje

“Sad će opet neki naoštriti tipkovnice nakon ovakvog poraza. Ali postoje demografski podaci koji se mogu lako provjeriti. Najviše beba u Hrvatskoj rođeno je devet mjeseci nakon Oluje i nakon Svjetskog prvenstva. Dakle ovi što su naoštrili tipkovnice, dečki bez medalje, teško…” rekao je Jeličić.

“Najviše beba u Hrvatskoj rođeno je poslije Oluje! Čovjek pogubio konce: Poslije sramotnih uvreda na račun Srbije opet je šokirao regiju”, naslov je osvanuo na Kuriru koji nije zaboravio Jeličiću ranije komentare vezane za srpsku reprezentaciju, a koje možete pročitati OVDJE.

“Vrijeđao je Srbe na HRT-u, a sada opet šokira komentarima u studiju”, naslov je koji donosi Mondo.rs. Informer pak u tekstu pod naslovom “Bijedno i sramotno! Hrvat opet provocira Srbe, spominje Oluju, Šahovničarima prijeti nova katastrofa”, piše kako se Jeličić nije zaustavio nakon uvreda na račun Srbije, već je “opet stvarima koje nemaju veze s nogometom skrenuo pažnju na sebe”. “Hrvat ponovno udario na Srbe, spominjao i Oluju: ‘Bit će onih koji će naoštriti tastature”, naslov je koji je osvanuo na srpskom portalu B92, a u tekstu se navodi kako je Jeličić opet imao kontroverzne izjave.

Dalić je dobio pljusku, ali Vatrenima se najgora stvar dogodila prije utakmice







Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.