Screenshot(Twitter

Srbi brutalno vrijeđaju ‘pijanog’ Piksija: ‘Ma ovaj je razvaljen od alkohola’

Autor: P.V.

Činilo se da će Srbija možda na ovom natjecanju doživjeti tu dugo očekivanu “eksploziju”, na navijači baš i nisu sretni izdanjima koje Orlovi pružaju. Pa je pritisak na izbornika toliko velik da je čini se “pronašao lijek” za smirenje, a koji nije neke razveselio…

Dragan Stojković bio je idol nacije. Svi su u Srbiji htjeli biti kao “Piksi”, ali danas više nije tako. Od nogometnog čarobnjaka postao je omraženi izbornik koji se svakim danom nosi sa sve više kritika.

Neki idu toliko daleko da ga nazivaju i “partijskim izbornikom”. Odnosno, da poziciju izbornika može zahvaliti dobrim odnosima s prvim čovjekom Srbije, Aleksandrom Vučićem.

Tako je dosta izjava tog 59-godišnjaka naišlo na osude. Često se navijači pitaju je li on uopće i svjestan što govori, a sad uoči Danske, pogotovo:




“Ovaj je pijan”, “Razvaljen je od alkohola”, “Auuu, ala je mamuran”, samo su neki od komentara iz Srbije: “Poslao je voćnu poruku od prevrelog destiliranog voća”, “Ili je non stop pijan, ili je na nekim lijekovima.”

Totalno ga gaze u Srbiji: “Nepovezan je, pojma nema što želi reći. A možda je i samo odraz svega kod nas”, dodaju neki na komentarima. On ima puno povjerenje Nogometnog saveza, potpisao je novi ugovor i sigurno drži fotelju. A kako će sve ovo završiti nakon Danske, tek treba vidjeti…




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.