Foto:instagramscreenshot

SINIŠA MIHAJLOVIĆ ŠOKIRAO SRBIJU: Teško je povjerovati gdje je Arkanov prijatelj obnovio zavjete

Autor: G.I.Š.

Siniša Mihajlović u braku je već 25. godina s Talijankom Ariannom, a par se vjenčao 1996. godine u Srbiji na Vidovdan pred matičarom, da bi crkveno vjenčanje imali 2005. godine u Sremski Karlovcima u pravoslavnoj crkvi.

Mihajlović koji je poznat po svojem prijateljevanju s ratnim zločincem Arkanom, odlučio je na 25. godišnjicu braka obnoviti zavjete, ali ovaj put u katoličkoj crkvi u Italiji u malom gradiću Porto Cervo.

Tako su svoju srebrnu obljetnicu Siniša i Arianna proslavili dajući zavjete po treći put i sada je par vjenčan i građanski i crkveno u dvije kršćanske vjere.

https://www.instagram.com/p/CQsw_UPM4VI/

Ceremoniji je prisustvovala samo najbliža rodbina, uključujući i njihovo petero djece, a par je poslije otišao na neznanu romantičnu lokaciju.

Mihajlović je Ariannu upoznao dok je još igrao za Sampdoriju, a prije nekog vremena saznao je kako će uskoro postati i djed.




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.