Screenshot: Instagram/Izabel Kovačić

(FOTO) POSVEĆENA POSLU, OBITELJI I LJUBAVI: Supruga Vatrenog vratila stari sjaj nakon trudnoće, ponovno je dvojnica slavne pjevačice!

Autor: I.K.

Mateo Kovačić bi se danas mogao vratiti na teren u dresu Chelseaja u finalu FA Kupa protiv Leicester Cityja, a dok se čeka ta utakmica, britanski The Sun donio je najavu iz posebnog kuta koji baca svjetlo na ljubav hrvatskog reprezentativca, 28-godišnju suprugu Izabel, s kojom je u braku od ljeta 2017. godine.

U svojoj priči koja govori o boljim polovicama igrača obje momčadi, The Sun je uvrstio Izabel Kovačić kao jednu od predstavnica Chelseaja. Poznati britanski list počastio je 28-godišnju Hrvaticu usporedbom sa slavnom Shakirom, što se nije dogodilo prvi puta. Ističe se kovrčava kosa plave boje kojom supruga hrvatskog reprezentativca podsjeća na megapopularnu kolumbijsku pjevačicu.

The Sun je približio i dio posla kojim se Izabel Kovačić bavi već dugo, od 2015. godine. Uz ljubav prema hrvatskom reprezentativcu, i to je važni dio njezine svakodnevice.

https://www.instagram.com/p/COh9S-7rD03/

Bavi se tvrtkom usmjerenom na dječju odjeću

Zajedno sa starijom sestrom Ivanom, Izabel Kovačić stoji iza modnog ‘brenda’ koji je ponajprije usmjeren na odjeću za malu djecu. Pored toga, pazi se i da materijali budu prirodni. Kako je istaknuo The Sun, važni razlog za to jest što najstarija kći Izabeline sestre Ivane ima osjetljivu kožu, što je bio jedan od motiva za pokretanje posla koji je s vremenom rastao.

Izabel Kovačić je afinitet prema pokretanju novih poslova brusila studirajući ekonomiju u Zagrebu, što je dio njezine priče koji je također približio The Sun.

https://www.instagram.com/p/B2mLbfnFNsy/




Lani stigla nova obiteljska sreća

U predstavljanju poznatog britanskog lista, Izabel Kovačić prikazana je u punom sjaju, blistajući nakon nove obiteljske sreće koja se dogodila lani.

Nakon što je gotovo cijelu trudnoću zajedno sa suprugom držala daleko od očiju javnosti, rodila je sina Ivana, a sretna obitelj s novim članom potom je krenula dalje uživajući u zajedničkim trenucima u Londonu, gdje Mateo Kovačić uživa i u svojem poslu s obzirom na uspješnu sezonu u dresu Chelseaja.

Još više uživanja donose trenuci odmora, ljeto je uvijek posebno!




https://www.instagram.com/p/B1o9oWkly2H/

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.