Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX

Slatke muke za Slavena Bilića: Stalno mu zvoni mobitel, jedan poziv posebno ga je zaintrigirao

Autor: K.I.

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić od prošlog je ljeta trener saudijskog Al-Fateha i iza njega je prilično dobra sezona. Ali iz Europe ima na stolu zanimljive ponude od kojih mu je jedna navodno posebno zanimljiva.

Hrvatski stručnjak je prošlog ljeta potpisao dvogodišnji ugovor, ali naveliko se medijski nagađa da bi se ovaj 55-godišnjak ponovno mogao promijeniti sredinu. Na stolu navodno ima ponudu iz Irskog nogometnog saveza da preuzme irsku reprezentaciju, a želi ga na svoju klubu dovesti i bivši klub u kojem je ostao u dobrom sjećanju navijačima.

Riječ je o turskom velikanu Bešiktašu koji iza sebe ima lošu sezonu u kojoj je Fernando Santos dobio otkaz, te su čelnici istanbulskog velikana u potrazi za novim trenerom i njegovim nasljednikom.




Nešto će se pitati i Saudijce

Bilić je trenersku karijeru započeo 2001. godine u Hajduku, a Bešiktaš je vodio između 2013. i 2015. godine nakon čega se zaputio u Englesku i preuzeo West Ham.

Navodno je Bilića jako zainteresirao poziv koji je stigao iz Turske jer je ostao u sjajnim odnosima s čelnicima kluba. Ali u cijeloj priči nešto će se pitati i Al Fateh koji ne želi olako izgubiti trenera pod ugovorom. Spremni su mu i dodatno povećati plaću samo da ne bi napustio njihove redove.

Poziv iz Bešiktaša Biliću je navodno stigao prošli tjedan, interes iz Irske postoji još i ranije, a zasad Hrvat nije dao svoj konačan odgovor. Prema nekim informacijama najskloniji je povratku u Bešiktaš. Osim Hajduka, Bešiktaša i West Hama Bilić je od početka trenerske karijere 2001. godine vodio hrvatsku U21 reprezentaciju, hrvatsku A vrstu, moskovski Lokomotiv, Al-Ittihad, West Bromwich Albion, Beijing Guoan i Watford.




Težak šamar za Srbiju: Na beogradsku adresu stigla drastična kazna, hvataju se za glavu

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.