Guliver image

Sin legende srpskog nogometa hitno prebačen u bolnicu: ‘Ovu utakmicu moramo igrati zajedno’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Velika obiteljska drama zadesila je legendu srpskog nogometa Dejana Stankovića. Aktualni trener Ferencvaroša napustio je klupu mađarskog velikana i odletio za Milan gdje mu se nalazi sin Stefan.

Nije poznato zbog čega je Stankovićev sin u bolnici, no Dejan želi biti uz njega u teškim trenucima. Usred cijele drame ispričao se klubu koji mu je dao punu podršku, a za Kurir je objasnio što se događa:

“Pozdrav svima, želim poručiti da sam u Milanu sa sinom koji je već tri dana u bolnici. Ima jako važnu ‘utakmicu‘ i moramo biti zajedno i igrati zajedno. Nadam se da ćemo u iduća tri, četiri dana dobiti sve rezultate kako bi započeli rehabilitaciju.”

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @dejanstankovic




Na čekanju

Zatim dodaj: “Nažalost, neću sutra biti na klupi, no vjerujem u svoje igrače, u svoj klub, u sve u stručnom stožeru. To je samo jedna utakmica, ali ja imam jednu važniju sa svojim sinom. Obitelj je na prvom mjestu u ovom slučaju. Mi smo ok i u budućnosti ćemo biti još bolje. Sve najbolje i naprijed Fradi, ćao!” Obitelj trenutno čeka rezultate.

Stanković je u svojoj karijeri igrao za Zvezdu, Lazio i Inter te u sva tri kluba ostavio veliki trag, a kruna karijere bila mu je Liga prvaka s Interom 2010. Bio je i veliki prijatelj sa Sinišom Mihajlovićem, a kada je on umro Stanković je rekao:




“Siniša je došao u bolnicu ne znajući da će tamo ostati i da neće otići. I tako kada vratim te stvari, taj život je vrlo, vrlo surov i vrlo, vrlo jak u jednom trenutku. Jer ti odeš, a on pomisli ‘maži me kremom i pusti me kući’. Samo su mu rekli da legne, on je rekao da nema potrebe da leži, oni su inzistirali, polako su počeli raditi pretrage, on je već u podne bio u komi. Šesnaestog je stigao poziv da je preminuo i to je nešto što morate prihvatiti, ali na to nikada nećete pristati” zaključio je.

Veliki rival legendarnog Hrvata herojskim činom spasio roditelje: Evo što je napravio riskirajući svoj život

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.