Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Regionalni mediji o Vatrenima: ‘Thompson zagrijava Hrvate u Hamburgu za Albaniju’

Autor: K.I.

Hrvatski navijači polako pristižu u Hamburg gdje je u srijedu s početkom u 15 sati na rasporedu druga utakmica Vatrenih na Euru protiv Albanije. Nakon teškog poraza od Španjolaca na startu Hrvatska nema pravo na novi kiks.

Ne treba uopće sumnjati da će izabranici Zlatka Dalića protiv Hamburga opet imati veliku navijačku podršku s tribina. Ekipa portala sportsport.ba je doputovala u Hamburg u ponedjeljak navečer, a u četvrti St. Pauli zatekla grupe hrvatskih navijača.

Navode kako su u jednom od kafića u spomenutoj četvrti zatekli raspjevane navijače koji su uz pivo i hit Thompsona “Bojna Čavoglave” podgrijavali već ionako usijanu atmosferu. Kako je to izgledalo, možete pogledati OVDJE. Isto tako, navodi se kako su uočena druženja između hrvatskih i albanskih navijača koji su prema svemu sudeći sklopili prijateljstva.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Promjene za Albaniju

Podsjećamo, Albanija je u prvom kolu poražena od Italije s 2:1, a dan kasnije u nedjelju njezini navijači našli su se u centru pozornosti zbog konfrontacije sa srpskim navijačima koji su u Gelsenkirchen došli bodriti svoju reprezentaciju u ogledu protiv Engleske.

U utakmici protiv Španjolske u Berlinu Hrvatska je na tribinama imala podršku oko 50.000 navijača, ali je atmosfera rano splasnula zbog ranih golova koje su Vatreni primili. Na poluvremenu je bilo 3:0 i pobjednik je praktički odlučen već tada.

Za ogled protiv Albanije očekuje se da će hrvatski izbornik Zlatko Dalić napraviti nekoliko promjena u početnoj postavi. Očekuje se da bi Joško Gvardiol mogao preseliti s pozicije lijevog beka na stopersku poziciju, da bi na beku mogao zaigrati Josip Juranović ili Borna Sosa, kao i da bi na drugom stoperu uz Gvardiola umjesto Marina Pongračića mogao biti Martin Erlić. Ipak, najzvučnija promjena se očekuje u veznoj liniji gdje bi umjesto Marcela Brozovića mogao uskočiti Mario Pašalić.

Šok u Srbiji: Pokrenuli postupak protiv reprezentacije, prijete ‘sankcije’







Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.